Ajankohtaista


Markku Salomaa Meijerialan Ammattilaisten toiminnanjohtajaksi

OTK Markku Salomaa on valittu STTK:laisen Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Valinta tehtiin MVL:n valtuuston kokouksessa 24.5.2018 Helsingissä. Markku Salomaa aloittaa tehtävässään 1.1.2019.

Markku Salomaa toimii tällä hetkellä johtavana asiantuntijana Kevassa, jossa hänen erityisvastuualueenaan ovat työmarkkinajärjestöt ja eläketurvan kehittäminen. Ennen nykyistä tehtäväänsä Markku Salomaa työskenteli edunvalvontayksikön johtajana Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ssa työmarkkinaedunvalvonnan, työelämän lainsäädännön ja keskusjärjestösopimusten parissa.

MVL:n nykyinen toiminnanjohtaja Juha Yli-Kovanen siirtyy eläkkeelle kevättalvella 2019 toimien siihen asti liitossa hallituksen hänelle määräämissä muissa tehtävissä.

Meijerialan Ammattilaiset MVL ry on ainoa liitto, joka ajaa meijerialan ammattilaisten asiaa. MVL:llä on 13 alueyhdistystä eri puolella Suomea ja liittoon kuuluu noin 3000 meijerialan ammattilaista. MVL kuuluu Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon ja se on perustettu vuonna 1945.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Juha Yli-Kovanen, puh. 0400 602 398
Markku Salomaa, puh. 040 752 4455

 

 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä