Ajankohtaista


MVL ottaa käyttöön sähköisen jäsenkortin – varmista latausvalmiutesi ja päivitä yhteystietosi liittoon

MVL siirtyy vuoden 2015 alusta sähköisen jäsenkortin käyttöön, kun nykyisen muovisen jäsenkortin voimassaolo päättyy tämän vuoden lopussa. Muovista jäsenkorttia ei lähetetä ilman tilausta lainkaan vaan joulukuun lopussa jokaiselle jäsenelle, jonka kännykkäpuhelinnumero on MVL:llä tiedossa, lähetetään tekstiviestinä sähköisen jäsenkortin latauslinkki, josta avautuvia ohjeita noudattamalla voi ladata uuden jäsenkortin käyttöönsä.

Uuden sähköisen jäsenkortin vaatimukset ovat ajan tasalla oleva kännykkäpuhelinnumero, johon jäsenkortti voidaan lähettää, ja lisäksi mobiililaite eli kännykkä, mieluiten älypuhelin. Puhelimen mallilla ja iällä ei ole merkitystä. Sähköisen jäsenkortin teknisen toteutuksen ja alustan toimittaa Intellipocket Oy, jonka asiakkaina on myös muita ammattiliittoja.

Jäsenpalveluun uusia mahdollisuuksia

Sähköinen jäsenkortti tuo uusia mahdollisuuksia MVL:n jäsenpalveluihin ja viestintään. Perusjäsentietojen lisäksi sähköisestä jäsenkortista on suora yhteys esimerkiksi MVL:n kotisivuille.

Myös MVL:n yhteistyökumppaneiden sivuja linkitetään jäsenkorttiin. Esimerkiksi If:n jäsenetuvakuutuspalvelut löytyvät sähköisestä jäsenkortista yhden klikkauksen takaa, jolloin voi tapaturman tai muun vahingon sattuessa välittömästi ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön.

MVL:n ajankohtaisista asioista tullaan viestimään myös sähköisen jäsenkortin kautta.

Teboilin polttoainealennuksia ei toistaiseksi voi sähköisessä jäsenkortissa hyödyntää, koska polttoaineautomaateilla ei ole sähköisessä jäsenkortissa olevan QR-koodin lukemiseen vaadittavaa tekniikkaa.

Toimi näin

Sähköinen jäsenkortti lähetetään automaattisesti MVL:n jäsenrekisterissä olevaan jäsenen kännykkäpuhelinnumeroon.

Mikäli epäilet, etteivät kaikki tietosi ole ajan tasalla, niin voit päivittää tietosi tästä.

Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta tai et halua sähköistä jäsenkorttia käyttöösi, niin voit tilata muovisen jäsenkortin samaisen lomakkeen kautta. Myös muovikorttia tilattaessa on hyvä päivittää yhteystiedot kuntoon.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Tomi Seppä, puh. 040 675 3070, tomi.seppa@mvl.fi


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä