Uutiskirje
28.11.2017
valio-oulu-rajattu

Valtuusto täydensi hallitusta

MVL:n valtuuston syyskokouksessa täydennettiin MVL:n hallitusta. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin lännen alueen edustajana meijeristi Arto Jokinen Äänekoskelta kaudeksi 1.1.-31.12.2018. Lisäksi erovuorossa olleet etelän alueen edustaja meijeristi Hanna Anttila Ulvilasta ja idän alueen edustaja Juha Tikkanen Kuopiosta valittiin jatkamaan tehtävissään kaudella 2018-2020.

Meijeriteknikko Tiina Forsvik Turengista valittiin jatkamaan valtuuston varapuheenjohtajana vuonna 2018.

MVL:n valtuuston sääntömääräinen syyskokous pidettiin 23.11.2017 Helsingissä.

Lisää ajankohtaisia uutisia MVL:stä www.mvl.fi/ajankohtaista
---

Muuta jäsentietojasi eAsioinnissa

Voit nyt itse hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita eAsiointi verkkopalvelussa. Verkkoasiointiin kirjaudutaan MVL:n verkkosivujen kautta. Ensin pitää rekisteröityä käyttäjäksi. Sen jälkeen voi kirjautua jäsenkortissa olevalla jäsennumerolla.

Verkossa voit päivittää osaa omista tiedoistasi. Tällaisia tietoja ovat muun muassa nimi- ja yhteystiedot, työsuhdetiedot ja jäsenmaksuvapautuksesta ilmoittaminen. Lisäksi voit tilata verkkoasioinnin kautta  jäsenkortin ja tarkastella omaa jäsenmaksutilannettasi.

MVL:n verkkosivuilla olevat lomakkeet ovat edelleen käytössäsi verkkoasioinnin ohella.

Siirry eAsiointiin
---

Muovisen jäsenkortin voimassaolo päättyy vuoden lopussa -
uusi kortti vain tilaamalla


MVL:n muovisen jäsenkortin voimassaolo päättyy tämän vuoden lopussa.
Uutta muovista jäsenkorttia ei lähetetä ilman tilausta lainkaan vaan se pitää tilata erikseen.

Loppuvuodesta tilatut muoviset jäsenkortit postitetaan jäsenille tammikuun lopulla.  Tämän jälkeen tilattuja muovisia jäsenkortteja postitetaan jokaisen kuun alussa.

Muovisen jäsenkortin voit tilata oman eAsioinnin kautta tai sähköisellä lomakkeella www.mvl.fi/jasenkorttitilaus tai ottamalla yhteyttä MVL:n toimistoon, puh. (09) 6156 611.

Sähköinen jäsenkortti on voimassa eikä sitä tarvitse tilata uudelleen. 
Jos haluat siirtyä sähköiseen jäsenkorttiin, voit tilata myös sen edellä mainituista osoitteista. 

---

medialle_kansiokuva_talvi


Hyvinvointijaksoja hiihtolomalle!

PHT:n talven ja kevään 1.askel-hyvinvointijaksot ovat nyt haettavissa. Tarjolla on niin hiihtolomareissuja kuin pääsiäisen viettoa liikunnallisissa merkeissä. Hyvinvointijaksot järjestetään laadukkaissa liikuntakeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen. Hiihtolomaviikkojen haku päättyy 10.12.2017, mutta jaksoja löytyy pääsiäiselle asti. 

Veikkausvaroin tuetuille jaksoille voivat hakea lapsiperheet sekä työikäiset, jotka ovat työterveyden ulkopuolella, kuten työnhakijat, itsensä työllistäjät tai yrittäjät. Jos haet pariskuntana, riittää, että toinen kuuluu kohderyhmään.

Tuetut hinnat: 100€ / 60€  5 vrk (4 yötä), sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot puoleen hintaan.
 

WWW.PHT.FI
---
MEIJERIALAN AMMATTILAISET MVL RY
Kalevankatu 54 C
00180 Helsinki

Puhelinvaihde (09) 615 66 11
Löydä MVL Facebookista Löydä MVL Facebookista
www.mvl.fi www.mvl.fi

Tapahtumat
Lomakohteet