Uutiskirje
31.10.2017
valio-oulu-rajattu

Vastaa nettisivukyselyymme ja voita leffaliput

Haluamme kehittää www.mvl.fi -sivustoamme entistä palvelevammaksi. Sivuston käyttäjien palautteella on tässä suuri merkitys ja toivomme sinun vastaavan kyselyymme.

Vastaa kyselyymme 3.11.2017 mennessä. Arvomme kolmelle vastaajalle leffaliput Finnkinon elokuvateattereihin.

Siirry nettisivukyselyyn
---

Uusia Holiday Club Villas -huoneistoja Saimaalta ja Turusta MVL:n jäsenten käyttöön

- myös Vuokatin Katinkulta Villas edelleen jäsenten käytössä

MVL:n jäsenten käytössä vuonna 2018 ovat uudet kohteet Holiday Club Saimaa Lappeenrannassa ja Holiday Club Caribia Turussa sekä Holiday Club Katinkulta Villas Vuokatissa. Katinkulta Villas korvaa Holiday Club Himoksen, josta ehdimme ilmoittaa lokakuussa ilmestyneessä Maitotalous-lehdessä ennen sopimuksen muuttumista.

Jäsenetukohteissa on varattavissa kahden makuuhuoneen laadukas uusi Villas-huoneisto. Varausjakso on koko viikon: Caribiassa ja Saimaalla perjantaista perjantaihin, Katinkullassa lauantaista lauantaihin. 

Varaukset tehdään netin kautta. Vuoden 2018 lomaviikot ovat varattavissa 1.11.2017 klo 9.00 lähtien.

Tämän vuoden osalta Katinkulta Villasta voi varata normaalisti viikkoon 52/2017 asti.

Lue lisää
---

Luottamusmiesvaalit loka-marraskuussa

Luottamusmiesten toimintakaudet päättyvät kuluvan vuoden lopussa. Uudet toimikaudet alkavat vuoden 2018 alusta ja kestävät vuoden 2020 loppuun. 

Jokaisella työpaikalla, jossa työskentelee vähintään kolme henkilöä, valitaan luottamusmies ja varaluottamusmies. Valion meijereiden osastoluottamusmiesvalinnoissa tulee käydä keskustelu osastoluottamusmiehen valinnasta ja tässä yhteydessä myös sopimuspalkkaisten oman osastoluottamusmiehen valinnasta.

Luottamusmiesvaalin järjestävät luottamusmies, varaluottamusmies, osastoluottamusmiehet ja tarvittaessa heidän lisäkseen yksi jäsen, jotka muodostavat vaalitoimikunnan. Työpaikoissa, joissa ei entuudestaan ole luottamusmiestä, vaalin järjestää järjestäytyneiden jäsenten keskuudestaan valitsema vaalitoimikunta. Vaalitoimikunta valmistelee vaalit ja ehdokasasettelun.

Ehdokasasettelun on oltava jäsenten nähtävillä viikkoa ennen varsinaista vaalia.

Ehdokkaiksi voivat asettua Meijereiden erikoiskoulutuksen saaneiden ja teknisten toimihenkilöiden työehtosopimukseen soveltamisalueeseen kuuluva liiton jäsen.

Työpaikan kaikilla Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n jäsenillä on äänioikeus. Osastoluottamusmiesvaalissa äänioikeutettuja ovat ko. osaston MVL:n jäsenet.

Muista käyttää äänioikeuttasi.
---

Joko otit käyttöösi eAsioinnin?

MVL on ottanut käyttöön uuden verkkoasiointipalvelun- eAsioinnin. eAsiointi-verkkopalvelun kautta voit itse hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita verkossa. eAsioinnissa voit päivittää osaa omista tiedoistasi, kuten nimi- ja yhteystietojasi ja työsuhdetietojasi. eAsioinnin kautta voit myös ilmoittaa jäsenmaksuvapautuksesta. Lisäksi eAsionnin kautta voit tilata jäsenkortin ja tarkastella omaa jäsenmaksutilannettasi.

Ensin sinun pitää rekisteröityä käyttäjäksi. Sen jälkeen voit kirjautua jäsenkortissa olevalla jäsennumerollasi.

MVL:n verkkosivuilla olevat lomakkeet ovat edelleen jäsenten käytössä verkkoasioinnin ohella.

Siirry eAsiointiin
---

Meijerikalenteri 2018

Vuoden 2018 meijerikalenteri ilmestyy marraskuussa. Työttömät ja eläkkeellä olevat MVL:n jäsenet saavat kalenterin maksutta tilaamalla sen osoitteesta www.mvl.fi/meijerikalenteri
---
MEIJERIALAN AMMATTILAISET MVL RY
Kalevankatu 54 C
00180 Helsinki

Puhelinvaihde (09) 615 66 11
Löydä MVL Facebookista Löydä MVL Facebookista
www.mvl.fi www.mvl.fi

Tapahtumat
Lomakohteet