Ajankohtaista


Vuoden 2017 jäsenmaksu

Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n jäsenmaksu vuonna 2017 on 1,2 % verotettavasta ansiosta. Jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenmaksu. Työttömät eivät maksa liiton jäsenmaksua. Opiskelijajäsenet maksavat jäsenmaksua harjoitteluajan palkasta. Opiskelijajäsenyys oikeuttaa työttömyysturvaan, mikäli valmistuttua ei työllisty. Eläkeläisjäsenten jäsenmaksu on 40 euroa 70-vuotiailta ja sitä nuoremmilta eläkeläisjäseniltä.

Työttömyysturvan lisäksi MVL:n jäsenmaksuun sisältyy monia muitakin jäsenetuja kuten vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus aina sen vakuutuskauden loppuun kun täyttää 70 vuotta, Maitotalous-lehden vuosikerta sekä lomaetuja.

Oletko oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen?

Asepalvelus, äitiysloma, hoitovapaa, vanhempainvapaa, opiskelu tai Kelan pitkäaikainen sairaspäiväraha oikeuttavat jäsenmaksuvapautukseen kyseiseltä ajalta. Muista ilmoittaa näistä ja muista jäsentietomuutoksistasi välittömästi liittoon. Voit muuttaa jäsentietojasi helposti netin kautta jäsentietomuutoslomakkeella.

Pidä jäsenkortti aina mukanasi

Jäsenkortti kannattaa pitää aina mukana, sillä se toimii muun muassa matkavakuutuksen todisteena. Sähköinen jäsenkortti kulkee kännykässäsi kätevästi mukanasi.  

Lue lisää jäseneduista


 


 Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä