Kerhon toiminta vuosina 1980-1999

1980

Vuosikokous Ravintola Vanha Maestro, jäseniä mukana 53 sekä Heimo Breilin. Johtokunta: pj Erkki Koski, jäseninä Anja Lång, Pirkko Mikkonen, Väinö Tuomi, Jorma Sarasmo, Riitta-Leena Karjalainen ja Irma Saarinen. On retkeilty Luukissa ja pikkujoulu pidetty Mehutehtaan ruokalassa, herajokelaiset vieraana.

1981

Vuosikokous Ravintola Perhon kabinetissa, mukana 28 jäsentä. Johtokunta: pj Jorma Sarasmo, jäseninä Riitta-Leena Karjalainen, Irma Saarinen, Erkki Koski, Oili Pitkäniemi, Riitta-Liisa Hirvonen ja Väinö Tuomi. MVL:n liittovaltuusto varapj Seija Haavisto. MVL johtokunnassa (hallitus) puheenjohtaja Erkki Koski, varapj Paula Ruti ja jäsen Väinö Tuomi. Lisäksi Työttömyyskassan hallituksessa Koski, Ruti ja Tuomi. Jälleen on harrastettu perinteistä patikointia ja veneilyä, pikkujoulua on vietetty Herajoen Lystilässä, jossa sauna oli kuuma ja sahti kylmää, joten siellä on nähtävästi myös viihdytty.

1982

Kerhon vuosikokous pidettiin Ravintola Sillankorvassa, paikalla oli 29 jäsentä sekä liitosta Matti Kangasalusta. Kerhon puheenjohtajana jatkoi Jorma Sarasmo, muut johtokunnan jäsenet: Riitta-Leena Karjalainen, Irma Saarinen, Erkki Koski, Oili Pitkäniemi, Väinö Tuomi ja Riitta-Liisa Hirvonen. Kerhon jäsenmäärä yht.155, josta naisia 97 ja miehiä 58. MVL liittovaltuuston varapj Seija Haavisto, hallitus pj Erkki Koski, varapj Paula Ruti ja jäsenenä Väinö Tuomi. Toimintana vakiintuneiden patikointien ja veneilyn lisäksi Tukholman risteily, jolla oli osanottajia 34 henkeä.

1983

Vuosikokous Ravintola Sillankorvassa, mukana 26 jäsentä ja Heimo Breilin. Kerhon puheenjohtaja Jorma Sarasmo, lisäksi johtokunnassa olivat Riitta-Leena Karjalainen, Irma Saarinen, Erkki Koski, Riitta-Liisa Hirvonen, Juha Kling ja Vesa Kantonen.

1984

Vuosikokous Ravintola Fenniassa, paikalla 38 jäsentä ja järjestösihteeri Matti Kangasalusta. Kerhon puheenjohtajana jatkaa Jorma Sarasmo ja johtokunnassa Riitta-Leena Åkerlund, Irma Saarinen, Erkki Koski, Juha Kling, Riitta-Liisa Hirvonen ja Tomi Ekblom. MVL:n vuosikokoukseen osallistuville kerholaisille tarjotaan lauantaina ja sunnuntaina aamiaiset kerhon laskuun vakiintuneen tavan mukaan.

1985

Vuosikokous Ravintola Fenniassa, mukana 35 kerholaista ja Matti Kangasalusta. Puheenjohtajana jatkaa Jorma Sarasmo ja johtokunnan muut jäsenet: Juha Kling, Tomi Ekblom, Mirja Pyydönniemi, Riitta-Leena Åkerlund, Irma Saarinen ja Erkki Koski. MVL:n hallitus: pj Erkki Koski, varapj Paula Ruti ja jäsen Väinö Tuomi. Tehtiin viikonloppuretki bussilla Leningradiin, 17 rohkeaa jäsentä mukana. Kerhon taloudellinen tilanne on pysynyt vakaana, koska taloutta ovat olleet tukemassa monet meijerialaa lähellä olevat yritykset. 80-luvulla yritykset maksoivat usein  jopa 70% kerhon kokouskuluista.

1986

Vuosikokous pidettiin Ravintola Merihotellissa. Johtokunta: kerhon pj Jorma Sarasmo, jäseninä Tomi Ekblom, Erkki Koski, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Irma Saarinen, Mirja Pyydönniemi ja Juha Kling. Kerhon 40-vuotisjuhla pidettiin Puotilan Kartanossa 66 jäsenen voimin. Kerhoa tukivat avokätisesti edelleen monet alan yritykset, joilta saatiin kuluneena vuonna lahjoituksia jonkin verran enemmän kuin Liiton jäsenmaksupalautus oli.

1987

Vuosikokous pidettiin jälleen Ravintola Merihotellissa, mukana 21 jäsentä ja Meijeriväen Liitosta Työttömyyskassan hoitaja Sirpa Ahomaa. Johtokunta: kerhon pj Jorma Sarasmo, jäseninä Tomi Ekblom, Erkki Koski, Irma Saarinen, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mirja Pyydönniemi ja Juha Kling. Käytiin syysretkellä Mustosessa ja perinteisesti veneilemässä Valion Violalla.

1988

Vuosikokous pidettiin Ravintola Merihotellissa, paikalla 30 kerholaista ja liitosta Matti Kangasalusta. Johtokunta: kerhon pj Jorma Sarasmo, jäseninä Mauri Anttila, Tomi Ekblom, Irma Saarinen, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mirja Pyydönniemi ja Juha Kling. Kerhon jäsenmäärä oli 238 henkeä, joista eläkeläisiä 40. MVL hallituksessa olivat edelleen puheenjohtajana Erkki Koski, varapj. Paula Ruti ja jäsenenä Väinö Tuomi. Työttömyyskassan hallituksessa pj Paula Ruti, varapj Väinö Tuomi ja jäsenenä Erkki Koski. Pikkujoulua oli vietetty Vaaralan juustokeskuksessa aamupuolelle yötä 28 tontun voimin.

1989

Vuosikokous pidettiin Ravintola Merihotellissa, mukana oli 19 jäsentä ja Liitosta Matti Kangasalusta. Johtokunta: kerhon pj Jorma Sarasmo, jäseninä Mauri Anttila, Tomi Ekblom, Irma Saarinen, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mirja Pyydönniemi ja Juha Kling. Käyty bussiretkellä Meijerimuseossa ja Gallen-Kallelan museossa, mukana oli 19 kulttuurin ystävää. Vietettiin syyskokous-pikkujoulu Kotisaari-Ingmanin tiloissa. Paikalla oli 38 kerholaista. MVL hallituksessa olivat edelleen puheenjohtajana Erkki Koski, varapj. Paula Ruti ja jäsenenä Väinö Tuomi, työttömyyskassan hallituksessa pj Paula Ruti, varapj Väinö Tuomi ja jäsenenä Erkki Koski.

1990

Kerhon kevätkokous pidettiin vakiintuneen tavan mukaan Ravintola Merihotellissa ja syyskokous Valiolla Pitäjänmäellä. Johtokunta: kerhon pj Jorma Sarasmo, jäseninä Tomi Ekblom, Juha Kling, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mauri Anttila, Juha Vartiainen, Mirja Pyydönniemi, Irma Saarinen ja Juha Särkinen. Käytiin tutustumassa Hämeenlinnan Meijerioppilaitokseen.

1991

Kerhon kevätkokous Ravintola Kalastajatorpalla, mukana 41 jäsentä. Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäsenet Minna Laine, Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mauri Anttila, Petri Valjakka, Mirja Pyydönniemi ja Irma Saarinen. Syyskokouksessa Vaaralassa oli mukana 49 kerholaista. Tilaisuudessa luovutettiin kerhon viirit Heimo Breilinille ja Jorma Sarasmolle.

1992

Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäsenet Ritva Ritvanen-Paarijoki, Mauri Anttila, Minna Laine, Mirja Pyydönniemi, Irma Saarinen ja Petri Valjakka. Kevätkokouksessa Airmotellissa Nummelassa oli mukana 23 jäsentä ja Liitosta Matti Kangasalusta, syyskokouksessa Ravintola Cavitassa 34 kerholaista ja Liitosta Juha Yli-Kovanen. Risteiltiin Tallinnaan ja veneiltiin Villinkiin. Kerhon jäsenmäärä 197 henkilöä.

1993

Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäseninä Jukka Pohjala, Leena Lahtiranta, Hannu Nikander, Minna Laine, Mirja Pyydönniemi ja Ritva Ritvanen-Paarijoki. Kevätkokouksessa Ravintola Laguunassa oli paikalla vain 10 kerholaista ja Juha Yli-Kovanen. Syyskokoukseen mehutehtaan ruokalaan oli saapunut 29 jäsentä. Edustukset: MVL: hallitus Erkki Koski, liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi, Terveyskylpyläliiton hallitus Erkki Koski. Kesäkuussa käytiin tutustumassa Koffin uuteen tehtaaseen Keravalla.

1994

Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäseninä Jukka Pohjala, Leena Lahtiranta, Hannu Nikander, Minna Laine, Mirja Pyydönniemi ja Ritva Ritvanen-Paarijoki. Edustukset: MVL: hallitus Erkki Koski, liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi, Terveyskylpyläliiton hallitus Erkki Koski ja Matti Kangasalusta, työttömyyskassan hallitus Väinö Tuomi. Kerhon kevätkokous pidettiin m/s Isabella-laivalla risteilyn yhteydessä, paikalla oli 41 kerholaista, Herajoen kerholaiset olivat samalla retkellä. Tutustuttiin Heurekaan ja vietettiin pikkujoulua Herajoella.

1995 

Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäseninä Jukka Pohjala, Leena Lahtiranta, Hannu Nikander, Minna Laine, Mirja Pyydönniemi ja Ritva Ritvanen-Paarijoki. Edustukset: MVL: hallitus Erkki Koski, liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi ja Marja-Liisa Mäkelä, Terveyskylpyläliiton hallitus Erkki Koski ja Matti Kangasalusta, Työttömyyskassan hallitus Erkki Koski. Kevätkokouksessa Merihotellissa paikalla vain 5 jäsentä! Syyskokous/pikkujoulussa Vaaralassa oli sentään mukana 29 kerholaista. Kerhon jäsenmäärä 256, joista 198 työelämässä ja 58 eläkeläistä.

1996

Johtokunta: kerhon pj Marja-Liisa Mäkelä, jäseninä Jukka Pohjala, Leena Lahtiranta, Hannu Nikander, Minna Laine, Mirja Pyydönniemi ja Ritva Ritvanen-Paarijoki. Edustukset: MVL: hallitus Erkki Koski, liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi ja Marja-Liisa Mäkelä, Terveyskylpyläliiton hallitus Erkki Koski ja Matti Kangasalusta. Kevätkokouksessa m/s Mariellalla oli 36 jäsentä ja syyskokouksessa Rönnäsissä 18 kerholaista. Kerhon 50-vuotisjuhlat pidettiin Hotelli Kalastajatorpalla, jäseniä paikalla 26 ja Liitosta Matti Kangasalusta sekä Herajoelta Hannu Salo.

1997

Vuosi oli kerhotoiminnassa melko hiljainen, kerhon puheenjohtaja Marja-Liisa Mäkelä siirtyi keväällä uuteen työpaikkaan Juvalle, minkä jälkeen puheenjohtajaksi tuli Jukka Pohjala, johtokunnan muut jäsenet: Minna Laine, Mirja Pyydönniemi, Leena Marttila-Lahtiranta, Erkki Innanen ja Ritva Ritvanen-Paarijoki. Edustukset: MVL:n hallitus Marja-Liisa Mäkelä, liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi, TLK:n hallitus Matti Kangasalusta. Kevätkokous m/s Cinderella ja syyskokous Hotelli Seaside. Aktiivijäseniä oli 201 ja eläkeläisiä 69.

1998

Johtokunta: kerhon pj Jukka Pohjala siirtyi tammikuussa Herajoelle ja sen jälkeen puheenjohtajana oli Ritva Ritvanen-Paarijoki, muut jäsenet olivat Minna Laine, Mirja Pyydönniemi, Leena Marttila-Lahtiranta, Pasi Soininen ja Paula Hassinen. Kevätkokous pidettiin Ravintola Matildassa, jonne oli saapunut 18 jäsentä ja liitosta Juha Yli-Kovanen, joka esitteli uutta Meipake-palkkausjärjestelmää. Syyskuussa käytiin Heleniuksen Viinitilalla Kirkkonummella.

1999

Johtokunta: kerhon pj Ritva Ritvanen-Paarijoki Pitäjänmäki, jäseninä Leena Marttila-Lahtiranta Milka Konala, Paula Hassinen Pitäjänmäki, Mirja Pyydönniemi Ingman Sipoo, Sinikka Kangasniemi Vaarala, Mauri Anttila Mehutehdas ja Jari Korhonen Paulig Oy. Edustukset: MVL:n liittovaltuusto Mirja Pyydönniemi ja Ritva Ritvanen-Paarijoki, TLK:n hallitus Matti Kangasalusta. Kerhon syyskokous pidettiin Herajoella ja sen jälkeen jatkettiin iltaa yhteisen pikkujoulun merkeissä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä