Kevätkokous

Alueyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään pe 16.3. klo 18.00.
Paikka on Hägmannin kahvila. Käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asia sekä
sääntömuutosasioita.
Paikalla myös liiton edustaja kertomassa ajankohtaisista TES asioista.
Kokouksen jälkeen tarjolla iltapalaa. Tervetuloa!


Aakonmajalle

Tervetuloa aluyhdistyksen kevättapahtumaan Aakonmajallelauantaina 24.2 klo 11alkaen
Aiempien vuosien tapaan tarjolla yhdessäolon, liikunnan ja ulkoilun
lisäksi maittavaa hernekeittoa siihen kuuluvine lisukkeineen. Pihalla palaa nuotio,
ja sen lämmössä voi paistaa makkaraa. Ei tarvitse ennakkoiulmoittautumista ja
tilausuus on avoin koko perheelle.


Kirnussa juhlittiin näyttävästi

Alueyhdistyksen 50- vuotisjuhlaa vietettiin 14.10.2017 Haapavedellä, kulttuurikeskus Kirnussa. Juhlaan osallistui entisiä ja nykyisiä ydistyksen jäseniä. Juhlapaikka oli mitä sopivin, oltiihan entisessä Haapaveden Osuusmeijerin tiloissa. Meijeri rakennettiin 1906, eli perinteitä ja ikää rakennuksella todella on.
Juhlamme avasi puheenjohtaja Timo Hilonen toivattaen vieraat tervetulleiksi tilaisuuteen. Alkumaljojen jälkeen siirryttiin auditorionn, missä Halvatun Akat soittivat Kymmenenvirranmaa maakuntalaulun sekä muuta tilaisuuden arvokkuuteen sopivaa musiikkia.
Tilaisuuden juhlapuhujana oli Liiton entinen toiminnanjohtaja Matti Kangasalusta. Hän mainitsi mm. alueyhdistyksen saaneen valtakunnallista huomiota järjestämillään juustopoika kilpailuilla.

DSC_7642
Kokous- ja jyhlayleisöä Kirnussa
Kuva: Jari Ylioja

Liiton tervehdyksen toi toiminnanjohtaja Juha Ylikovanen. Hän vertasi muutamalla adjektiivillä alueyhdistyksen tunnettavuutta. Jämerä, iloinen, kriittinen ja yhteistyökykyinen. Nämä sanat kuvastavat varmasti toimintaa alueyhdistyksen jäsenten ja Liiton välillä.
Tilaisuudessa jaettiin myös Liiton myöntämät ansiomerkit. Pronssinen ansiomerkki Jussi Viitalella, hopeinen Hannu Ainasojalle, Juhani Ylikaumalle, Tuomo Maaralalle ja Markku Riipiselle.
Illan hauskauttaja saapui Kuopiosta, stand-up koomikko Antti Karjalainen imitoi eri julkisuuden henkilöitä.DSC_7757

Ohjemallisen osuuden jälkeen Kirnun lämpiössä nautittiin maukas ja monipuolinen iltapala musiikin kera. Samalla päästtiin muistelemaan menneitä, tapaamaan tuttuja ja työkavereita vuosien ja vuosikymmenien takaa.


Jari Harjula ja Tommi Viitala

Kuva: Jari Ylioja

Juhlakokouksessa päätettyä

Alueyhdistyksen täyttäessä 50 vuotta, pidettiin syyskokous juhlakokouksena. Paavo Kankaalla oli kunnia toimia kokouksen puheenjohtajana. Kokous sujuikin joustavasti. Johtokunnan laatimaan vuoden 2018 toimintasuunnitelmaan tehtiin käytettyjen puheenvuorojen jälkeen lisäys, muuten esitys hyväksyttiin.
Anssi Lehti valittiin uutena henkilönä varsinaiseksi johtokunnanjäseneksi. Johanna Kaihua ja Matti Holappa valittiin uudelleen jatkamaan varsinaisina jäseninä.DSC_7727
Kokouksessa Juha Ylikovanen ja luottamusmies Jari Harjula kertoivat Meipakesta ja siihen liittyvistä muutoksista ja parannuksista.
Kokoksessa pohjustettiin myös ensi kevään kevätkokousta. Silloin kokouksen esityslistalla on muutokset alueyhdistyksen sääntöihin.

Johanna Kaihua valittiin jatkamaan kerhon johtokunnassa. Johannan seurassa Hilkka Ylikauma ja Mikko Kaihua

Kuva: Jari Ylioja
Juhla lähestyy

Meijerialan Ammattilaiseet MVL Pohjois-Pohjanmaa ry. viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlaa
Juhlaa vietetään lauantaina 14. lokakuuta 2017 klo 18.00 alkaken Haapavedellä kulttuurikeskus Kirnussa.
Ohjelma on monipuolinen, puheita, muistamisia, musiikkiesityksiä, huumoriohjelmaa ja tietysti
maittavia ruokia juomineen.
Nyt kaikki yhdessä juhlimaan Kirnuun!

Tervetuloa!

Aluehdistyksen syyskokous

Lauantaina 14.10.2017 alkaen klo 17.00. Paikka Kulttuurikesku Kirnu, Haapavedellä
Osoitteessa Juustomäentie 11.
Kaikki jäsenet, Tervetuloa juhlavuoden kokoukseen!

Kevätkokous Haapavedellä

Kerhon vuoden 2017 kevätkokous pidettiin 17.3 Hägmanin kahvilassa. Paikalle oli kokoontunut juuri sopivasti pitkä pöydällinen kerhon jäseniä. Näin olimme hyvin näkö- ja kuuloetäisyydellä toisistamme. Kerhon veturi, Timo Hilonen avasi kokouksen toivottaen osallistujat tervetulleiksi tilaisuuteen.
Kokoksen puheenjohtajaksi valittiin Anssi Lehti ja sihteerin tehtävään valittiin Markku Riipinen. Kokouksen asialistaa mentiin aluksi läpi hyvää tahtia ja asiakohdissa pyydettiin harvakseltaan puheenvuoroja.
Toimintakertomus ja tilinpäätös viime vuodelta hyväksytttiin. Puheenvuorossa todettiin, että kerho onkin järjetänyt yllättävän monta eri tilaisuutta ja osallistujiakin niissä on ollut runsaasti.
Jälleen kerran paikalle kaivattiin yhdysmiehiä. Olisi haluttu kuulla näkemyksiä ja tapahtumia heidän taholtaan.
Kokouksen lopussa aiheena oli tuleva liittokokous ja siellä henkilövalinnat. Meidän alueella on tänä vuonna valtuustossa erovuoroisia kaksi. Lisäksi heitettiin ajatus miettiä sopivaa ehdokasta myös valtuuston puheenjohtajaksi. Myös tämä asia on ensi syksyn liittokokouksen asialistalla.

Kiperiä kysymyksiä- viisaita vastauksia

Liiton edustajana paikalle oli saapunut Juha Ylikovanen. Aihepiireinä käsiteltiin kiky-asiaa, TESiä ja paikallista sopimista. Kokousedustajien mielestä kentällä ei ehkä olla täysin tietoisia siitä, mitä liittomme sai aikaan jättäytymällä pois kikysopimumuksesta. Mutta kuulijat valaistuivat siitä Juhan esityksen pohjalta.
Toinen, monia puheenvuoroja herättänyt asia oli paikallinen sopiminen. Tähänkin saimme selkeiden esimerkkien avulla ymmärryksen.


Aakonmajan tapahtuma veti väkeä

Kerhossa otettiin varaslähtö laskiaiseen. Aakonmajalle järjestetty ulkoilutapahtuma
innosti taas lukuisan määrän ulkoilusta innostuneita osallistumaan tapahtumaan. Jäsenet,
puolisot ja lapset, kaikkiaan reilut kaksikymmentä hiihtäjää ja pulkkailijaa vietti mukavan
yhteisen hetken majalla.
Hiihtoladut olivat loistavassa kunnossa ja pulkkamäessäkin saatiin kunnon vauhdit aikaiseksi.
Liikunnallisen toiminnan ohessa osallistujat nauttivat ruokailusta. Aakonmajan keittiö ja ruokasali soveltuvat hyvin ruoan lämmittämiseen ja tarjoiluun. Alueella sai mös paistaa makkaraa. Kaikki varattu ruoka ja juomat maistuivatkin.

20170218_134314 Kuva: Tommi Viitala      Aakonmaja tarjoaa erinomaiset puitteet kerhon tilaisuuksiin                                    

Toiminta käyntiin Aakonmajalla

Kerho järjestää koko perheen hiihtotapahtuman Aakonmajalla la 18.2.2017
Tapahtumaan voi osallistua 11-15 välillä. Aakonmajalla ladut loistavassa kunnossa ja
pulkkamäet liukkaat!
Tilaisuuden aikana tarjolla kahvia, mehua, tuoretta pullaa, makkaranpaistoa ja hernekeittoa.
Lisäksi sauna lämmin.

Tervetuloa taas jäsenet perheineen!


Timo Hilonen jatkaa

Kerhon syyskokous valitsi yksimielisesti Timo Hilosen jatkamaan puheenjohtajana kaudelle
2017-2018. Syyskokousta johti Paavo Kangas ja sihterinä päätökset kirjasi Markku Riipinen.
Pöytäkirjan tarkastijiksi kokous valitsi Maarit Harjulan ja Keijo Springin.
Kokous hyväksyi myös johtokunnan laatiman toimintasuunnitelman ja talousarvion ensi vuodelle. Keskustelusa syntyi, kun ensi vuosi on kerhon juhlavuosi. Keväällä aloitetaan varsinainen tarkempi suunnittelu juhlan toteuttamiseksi.
Muutoinkin kokous sujui leppoisasti, kun erovuoroiset johtokunnan jäsenet ja sekä varajäsenet valittiin uudellen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.
Kokouksen päätöksesä kirjattiin myös Juhani Ylikauman tukeminen toimihenkilöiden edustajaksi Valion hallintoneuvostoon.

DSC_0197
Osallistujat seurasivat illan teemaan kuuluvaa esitelmää. KUVA Timo Hilonen

Tietopaketti oluenvalmistuksesta

Kokousillan teemana samme katavan tietopaketin oluenvalmistuksesta. Kertojana toimi Malmgårdin panimon tuotantopäällikkö Lasse Lehtonen. Panimo sijaitsee Itä-Uusellamaalla Malmgårdin kartanon alueella. Kartanon historia ulottuu 1600-luvulle saakka. Kartano onkin oivallinen vierailukohde.
Pienpanimo käyttää raaka-aineena oman pellon perinneviljoja sekä lähdevettä. Puhtaus, lisäaineettomuus ja ammattitaito ovat ne elementit, millä hyvä olut saadaan aikaiseksi.
Panimossa valmistetaan noin kymmentä tuotemerkkiä. Valmistus-erä on 2000 litraa ja kokonaistuotanto vuodessa 400 000 litraa.
Olut voi valmistutavan mukaan olla pintahiiva- tai pohjahiivaolutta. Lähdetään liikkeelle mäskäyksesta, sitten jatketaan vierteen käsittelyllä. Vierteestä mitataan sokeripitoisuutta, lisätään hiiva ja seurataan käymistä. Ja, kuten juustonvalmistuksessakin, käymisaineistoa laimennetaan vedellä.Oluen makuja voidaan muokata ja vaihdella erilaisilla yrteillä.
Koko prosessin kesto on 3-6 viikkoa. Jokainen valmistuserä maistellaan kolmeen kertaan, ennenkuin se lähtee asiakkaalle.
Yrityksellä on vientää useisiin maihin, mutta kotimaa on edelleen päämarkkinaalue.

DSC_0188Kuinka harvoin olutta nauttiessamme ajattelemme sen valmistustapaa tai mitä yhtäläisyyksiä sillä on esimerkiksi juustonvalmistukseen.
KUVA Timo Hilonen


Syyskokoukseen

Elokuun lopulla pidettiin Liittokokous Katinkullan maisemissa. Kerhomme jäseniä olikin mukana kiitettävä määrä. Ja olimme tekemässä hyviä päätöksiä.
Seuraavan kerran voimme olla movaamassa uusia päätöksiä virallisesti kerhomme syyskokoksessa. Kokoushan pidetään la 15.10. Villa Korkatissa ja se lienee meistä useimmille tuttu paikka. Kokous alkaa klo 17.00.
Kokouksen jälkeen ohjelmassa on kevyempi vaihe. Malmgårdin tuotantopäällikkö kertoo oluen valmistuksesta. Toki asiaan liittyvät maistiaiset nautitaan myös. Luennon päätyttyä pääsemme nauttimaan kerhon tarjoamaa maukasta illallista.
Illan aikana on myös mahdollisuus saunomiseen sekä mahdollisuus pulahtaa lämpimään paljuun.

Osallistumisesta voit ilmoittaa Riipisen Markulle
Tervetuloa syyskokoukseen!

Kerhon kevätkokous lähestyy

Kevätkokouksen asialistaa ruoditaan tänä keväänä Ylivieskassa. Paikka on liikuntakeskus. Tänne kokoonnumme pe 8.4. 2016 klo 18.00 alkaen.
Tilaisuuteen järjesteetään yhteiskuljetus reittillä Haapavesi- Nivala- Ylivieska. Paluukyyti samaa reittiä. Tarkemman aikataulun ja ilmoittautumisohjeet näet kokouskutsusta. Ennakkoon voit ilmoittautua Markulle.
Liiton edustajana paikalla on Juha Ylikovanen.

Pokaalit jaossa

Kokouksen yhteydessä on jälleen aika ratkoa kerhon keilamestarit. Löytyykö tänä keväänä haastajia nykyisille mestareille. Jokaisella on nyt mahdollisuus osoittaa taitonsa.
Kisojen jälkeen on toki mahdollisuus käydä saunanlämmössä ja suihkussa. Kerho tarjoaa entiseen tapaan kokoukseen osallistujille ruokailun liikuntakeskuksen takkahuoneessa. Täällä voimme jatkaa pohdiskelua, kun tila on varattu klo 23.00 saakka.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.4 2016 klo 11.00 menessä Markku Riipiselle joko sähköpostiin tai puhelimella 050 3987322.

Tervetuloa mukaan!
Kaikki viihtyivät Aakon Majalla

Toisen kerran järjestetty koko perheen yhteistapahtuma Aakon Majalla oli menestys.
Paikalla kokoontui jo kolmisenkymmentä osallistujaa. Sää oli suosiollinen ja yhdessäolosta nautittiin.
Virallisia puheita tai avausta ei pidetty, vaan tapana on olla vain rennosti. Päivän ohjelmaan kuului
tietysti ulkoilu. Ulkona, liikunnalla hankitun nälän pääsi kuittaamaan sisällä tai ulkona.
Sisätiloissa oli tarjolla Markun kokkaamaa henekeittoa. Lisukkeena tietysti leivät ja juomat. Ulkona sai paistaa lämpimän nuotion hiilloksella makkaraa.


Ulkoilupäivä Aakon Majalla

Tule viettämään yhteistä, koko perheen ulkoilutapahtumaa Aakon Majalle 20.2
Tapahtuma alkaa klo 11. Kerho tarjoaa jäsejile ja koko perheelle välipalat, makkarat ja ruokailun.
Tilaisuus on siis maksuton kaikille. Sinne voi tuoda mukaanaan myös lastenlapsia.
Mäenlaskun, hiihtelyn ja muun ulkoilun jälkeen voi siirtyä saunan lämpimään.
Timo Hilonen, kerhon uusi vetäjä

Kerhon syyskokouksen yksi tärkeimmistä päätöksistä oli valita Jussi Viitalle puheenjohtajana seuraaja. Seuraajaksi valittiin prosessiasiantuntija Timo Hilonen Haapavedeltä. Timo pesti kestää siten vuoden 2016 loppuun.
Syyskokouksen avauksen suoritti Johanna Kaihua varapuheenjohtajan valtuuksin. Kokoksen puheenjohtajaksi kokous valitsi Paavo Kankaan ja sihterinä toimi Markku Riipinen.
Kokouksen ollessa laillisen ja päätösvaltaisen, lähdettiin esityslistaa etenemään pykälä kerrallaan.
Toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle herätti jälleen rakentavaa keskustelua. Palautteen ja tarkistusten jälkeen johtokunnan esitys hyväksyttiin.
Johtokuntaan valittiin uutena edustajana Juha Katainen, lisäksi paikkansa uusivat Johanna Kaihua ja Matti Holappa. Johtokuntaan kuuluvat myös Hannu Ainasoja, Markku Riipinen sekä Tommi Viitala. Kerhossa on herätty ajoissa, että johtokunnan nuorenusleikkausta on tehtävä ajoittain. Näin konkarit voivat perehdyttää uudet tulokkaat johtukunnan toimintaan.
Kerhon varsinaisiksi tilintarkastajiksi valittiin Mervi Korkiasaari ja Jussi Viitala

WP_20151106_001
Kokoksen esityslista asioihin syvennyttiin perusteellisesti

Teemana lähiruoka

Ruustinnanhovin yrittäjä ja pääkokki Satu Lundberg kertoi ruokailun aluksi tarjottavista antimista ja niiden alkuperästä. Kuten illan teemassa mainitaan, lähiruoka, siiat Kalajoelta, hirvenliha Piippolasta, tyrnit Himangalta puolukat lähimetsästä sekä vihannekset ja juurekset omasta pellosta.
Alkuruokana maisteltiin tomatti-mozarellasalaattia kastikkeen kera, graavisiikaa siianmäkikastikkeella, savustettua nieriää ja tartaria, uudensadon perunoita ja paahdettua maalaisruisleipää.
Pääruoka sisälsi pitkään haudutettua hirvenpaistia, leipäjuustoperupaistosta ja puolukkasurvosa.
Jälkiruuokana nautittiin tyrnihyytelöä.
Tilaisuuden arvokkuutta ja maittavuutta lisättiin hyvillä viinivalinnoilla. Alkuruokien kera valkoviini ja pääruoalle punaviini.
Näin juhlavaan ja hienosti suunniteltuun kokonaisuuteen kuului myös aperatiivit.
Kaikkien osallistujien vilpitön ja rehellinen mielipide oli, että ruoka oli maittavaa ja ammattitaidolla valmistettua. Hyvä ruoka hyvässä seurassa loihti jälleen kerran tilaisuteen loistavan tunnelman.
Ruokailijat jäivät harmittelemaan Tomin kohtaloa. Hänen oli jatkettava matkaansa heti kokouksen jälkeen. Näin jäi kaikki maukkaat pöydän antimet hänen osaltaan syömättä.


Kohti syyskokousta

Kesä on mennyt, sateinen ja viileä sellainen. Elokuulla pidettiin Liittokokous ja Liiton
juhlaristeily. Liiton perustamisestahan on tänä vuonna kulunut 70 vuotta. Kokokseen osallistuikin kerhostamme huomattava määrä kokousedustajia, mukana taas muutamia uusia kasvoja.

Seuraavaksi kerho järjestää ja kokoonkutsuu syyskokouksen. Ruustinnanhoviin on varattu tilat 6.11.2015. Aloitusaika on klo 18.00. Liitosta paikalle lupautunut Tomi Seppä. Kokoksen päätettävänä on mm. toimintasuunnitelma ja talaousarvio vuodelle 2016. Poikeuksellisesti esityslistalla on myös kerhon puheenjohtajan valinta nykyisen puheenjohtajan, Jussi Viitalan loppukaudeksi.
Kokouksen jälkeen avataan teema lähiruoasta. Ja tarjolla on sitten monenlaista maisteltavaa. Tuskin kenenkään tarvitsee nälissään tilaisuudesta lähteä.
Nyt vain joukolla mukaan tilaisuuteen. Ilmoittautumisohjeet olet saanut jo Markun sähköpostinsta.Yhdysmiesvaalit


Valio Haapaveden tehtaalla pidettiin yhdysmies- ja varayhdysmiesvaalit. Ehdokkaita oli yhteensä kuusi henkilöä. Neljä yhdysmiesehdokasta ja kaksi varayhdysmiestehdokasta. Äänioikeutettuja oli hieman yli sata, joista reilusti yli puolet käyttiväyt oikeuttaan äänestää.


Jari HarjulaJari Harjula

Eero HalunenEero Halunen

  
Edusmiehet vaihtuivat ja kaudelle 2015-2017 uusi yhdysmies on Jari Harjula ja hänen varahenkilönsä Eero Halunen. 
Jari työskentelee laitoshuollossa asentajana ja Eero on tuotevalmistja yhteiskäsittelyssä.

 

Liittokokous Seinäjoella

Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietetään kokousviikonloppua. Paikka on Seinäjoki, lähes keskellä Suomea. Tänne on nyt helppo osata, kun sinne on tie valmiina. Joten lähtekää mahdollisimman moni mukaan. Kerho avustaa osallistujia entiseen tapaan. Tuen määrä selviää lähempänä kokousta, tai siis seuraavassa johtokunnan kokouksessa
elokuun alussa. Muista ilmoittautua liittokokousviikonlopun tapahtumiin 8.8.2014 vaikka tästä

Kiuruvedelle

Kiuruveden iskelmäviikko kutsuu. Tapahtumaan osallistumista on suunniteltu jo vuosia. Nyt on tilaisuus osallistua.
Tästäkin tapahtumasta mainittiin kerhokirjeessä.

Aluetapahtuma Kalajoella

Kaikkien pohjoisen alueen kerhojen yhteinen teematapahtuma on Kalajoella 27.9. Tänne järjestetään yhteiskuljetus paluukyyteineen. Tarjolla luentoa työssäjaksamisesta, ruokailua ja muuta virkistävää ohjelmaa.
Lue lisää tästäKerhotoimintaa 2015


Tällä sivustolla kerrotaan kerhon tapahtumista. Viime vuonna syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma, jota aiotaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla ja innolla. Toki tämä kaamos ja pimeys täytyy ensin elää. Sitten keväällä, kun lumet hupenevat, aurinko paistaa ja päivä pitenee, heräämme horroksesta. Sitten käynnistyy myös kerhon toiminta.
 

Aakonmaja

Nyt mennään jo mukavasti kevättä kohden. Toimintasuunnitelman mukaisesti ensimmäisen tapahtuman ajankohta on nyt selvillä. Lauantaina 21.2 kerho järjestää koko perheen yhteisen tapahtuman Aakonmajalla. Paikka ja tilat varattu meille koko päiväksi. Täällä on hyvät mahdollisuudet hiihtää tai muuten ulkoilla. Tarjolla pikkupurtavaa energiavajeen täyttämiseksi. Jossain vaiheessa saamme myös saunat lämpimiksi, joten mikäpä rentouttavampaa kuin päästä vielä saunanlauteille kertaamaan päivän tapahtumia.
WP 000366 (2)5
Liikuntatapahtuman isäntinä häärivät Jussi Viitala ja Markku Riipinen

WP 20150221 006 (2)6
Liikunnan lomassa oli mahdollisuus levätä Aakon majallaAakon maja tarjosi erinomaiset puitteet yhteiseen liikuntapäivään. Mukana oli liki parikymmentä osallistujaa.
Ulkoilun lomassa mukana olleille tarjottiin lämmintä hernekoittoa ruisleivän, juuston ja juomien kera. Päivän aikana saunat lämpesivät myös. Liikunta- ja ulkoilutapahtuman päätteeksi oli mukava päästä saunanlämpöön.Kevätkokous ja keilaus

Kerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään Nivalassa, Uikossa lauantaina 28.3 alkaen klo 17. Tervetuloa kokokseen! Kokouksen jälkeen siirrymme hohtokeilaamaan. Upouusi keilahalli sijaitsee samassa rakennuksessa. Keilaradat varattu kahdeksi tunniksi, mutta iltahan jatkuu vielä tämänkin jälkeen.
Kerho järjestää autokuljetuksen Haapavedeltä. Tarkennettuja tietoja vielä ennen tapahtumaa. Oulun kerholle on lähetetty myös kutsu osallistua tilaisuuteen.

Kevätkokous pakettiin

DSCF6496
Osallistujia kiinnosti kokouksen esityslistalla olleet asiat

Uudet kasvot ja mielipiteet rikastuttivat kerhon kevätkokouksen sisältöä. Tilaisuuden avasi pj, Jussi Viitala. Perinteisesti kokouksen puheenjohtajiksi on kokouksen osallistujat valinneet kokoustekniikan hallitsevan jäsenen. Tällainen valinta takaa kokouksen sujuvan etenemisen. Joskus käsiteltävistä asioista pyydetään useita puheenvuoroja, pitää puheenjohtajan ossata koota asia yhteen päätöstä varten.
Kevätkokouksessa puheenjohtajan tehtävään valittiin Juhani Ylikauma. Jussi Viitala toimi sihteerinä. Kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi kokous valitsi yksimielisesti Mira Haukipuron ja Jani Sarjan.
Tärkeimpiä kokouksen päättämät asiat olivat edellisen tilikauden hyväksyminen. Toiminta oli hyvin noudattanut toimintasuunnitelmaa. Tilikaudelta kuitattiin pieni ylijäämä. Kokouksen ensikertalaisia kiinnosti kerhon rahoitus ja jäsenmaksut. Keskustelun aikana tämäkin asia aukeni.
Kokouksen lopuksi Juha Yli-Kovanen kertoi TES-asiaa ja Terveyskylpyläliiton synnyn, historian ja nykyisen toiminnan. Lomautuksen ja muut nykyhetken läheiset asiat kirvoittivat kokousväen vilkkaaseen keskusteluun.

Keilamestarit saivat mitalinsa

Kevätkokouksen jälkeen päästiin todenteolla ratkomaan paremmuutta keilojen kaadossa. Nivalan liikuntakeskus Uikon uudet tilat tarjosivat loistokkaan ympäristön illan kisaan. Monet kilpailijat saivat tuntumaa ensi kertaa keilapalloon. 
Parin tunnin uurastuksen jälkeen tulokset olivat selvillä. Mestarit valittiin naisten - ja miesten sarjoissa.
uudet mestarit ovat Mira Haukipuro ja Jani Sarja. Juha Yli-Kovanen palkittiin sisu-pokaalilla.

DSCF6509
Tiukan kisan kaikki palkitut; Sinikka Nukarinen, Jani Sarja, Markku Riipinen, Mira Haukipuro, Juha Yli-Kovanen ja Jussi Viitala
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä