Jäsenyys ja jäsenedut

Meijerialan Ammattilaisten jäseniksi voivat liittyä meijereiden erikoiskoulutuksen tai muun teknisen koulutuksen saaneet toimihenkilöt sekä alan opiskelijat tai jos työnantajasi soveltaa sinuun Meijereiden erikoiskoulutuksen saaneiden ja teknisten toimihenkilöiden työehtosopimusta.
Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteys työpaikkasi luottamusmieheen tai  liiton toimistoon, puh. (09) 6156 611.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 1,2 % verotettavasta ansiosta. Jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenmaksu. Työttömät eivät maksa liiton jäsenmaksua. Opiskelijajäsenet maksavat jäsenmaksua harjoitteluajan palkasta. Opiskelijajäsenyys oikeuttaa työttömyysturvaan, mikäli valmistuttua ei työllisty.

MVL:n jäsenedut

MVL:n jäsenenä saat monia jäsenetuja kuten vapaa-ajan viettoon alennuksia ja erikoishintaisia palveluja yhteistyökumppaneiltamme. 

Sähköinen jäsenkortti

MVL:llä on käytössä sähköinen jäsenkortti. Sähköisen jäsenkortin vaatimukset ovat ajan tasalla oleva kännykkäpuhelinnumero, johon jäsenkortti voidaan lähettää, ja lisäksi mobiililaite eli kännykkä, mieluiten älypuhelin. Puhelimen mallilla ja iällä ei ole merkitystä. 

Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta tai et halua sähköistä jäsenkorttia käyttöösi, niin voit tilata myös muovisen jäsenkortin. Muovista jäsenkorttia ei lähetetä ilman tilausta lainkaan. 

JäsenkorttitilausPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä