Sähköinen jäsenkortti

Sähköisen jäsenkortin vaatimukset ovat ajan tasalla oleva kännykkäpuhelinnumero, johon jäsenkortti voidaan lähettää, ja lisäksi mobiililaite eli kännykkä, mieluiten älypuhelin. Puhelimen mallilla ja iällä ei ole merkitystä.

Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta tai et halua sähköistä jäsenkorttia käyttöösi, niin voit tilata myös muovisen jäsenkortin alla olevan lomakkeen kautta. Myös muovikorttia tilattaessa on hyvä päivittää yhteystiedot kuntoon.
Muovista jäsenkorttia ei lähetetä ilman tilausta lainkaan.

Sähköisen jäsenkortin latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen jäsenen kännykkäpuhelinnumeroon tekstiviestinä. Sähköisen jäsenkortin voi ladata käyttöön latauslinkistä avautuvia ohjeita noudattamalla. 

Sähköisten jäsenkorttien jälkitilaukset toimitamme kerran viikossa ja muovisten korttien jälkitilauksen kerran kuukaudessa.

Teboilin jäsenetupolttoainealennuksia ei toistaiseksi voi sähköisessä jäsenkortissa hyödyntää, koska polttoaineautomaateilla ei ole sähköisessä jäsenkortissa olevan QR-koodin lukemiseen vaadittavaa tekniikkaa.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenkorttitilaus

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin tilauksestasi


Jos kännykkäsi ei tue sähköistä jäsenkorttia, sinulla ei ole kännykkää tai jos jostain muusta syystä haluat muovisen jäsenkortin, valitse seuraava kohta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä