Rönnäs – viihtyisä merenrantakohde

Hyvin varustellut merenrantamökit ovat ympärivuotisessa käytössä Pernajanlahden kauniissa saaristomaisemassa. Mökkivuokraan sisältyvät liinavaatteet, loppusiivous, korillinen takkapuita, langaton verkkoyhteys, yhteinen ranta ja soutuvene.

Mökki Kanerva (49 m², 1 mh ja parvi – majoitustilaa enintään 6 hengelle)
Mökki Paju (63 m², 2 mh ja parvi – majoitustilaa enintään 8 hengelle)

Varustus: 
Perusastiasto, keittiövälineet, jääkaappi, pakastinlokero, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, astianpesukone, 4-renkainen sähköliesi/-uuni, taulu-TV/DVD, radio, 3G mobiililaajakaista + WLAN, sähkösauna, takka ja pallogrilli.

Rönnäsin myyntipalvelusta mahdollista tilata mökkeihin ateriapalveluita (etukäteistilaus), varata luontoaktiviteettiohjelmia sekä vuokrata välinevuokraamosta polkupyöriä, kajakkeja, kävelysauvoja ja lumikenkiä.

Hinnat:
MVL:n jäsenalennus ohjehinnoista on 45 %, lisää koodi mvl2018 kohtaan Voucher/coupon

Varaukset: 
Varaa Kanerva tästä:


Varaa Paju tästä:


Lisätietoja www.ronnas.fi 
Mökkien osoite:
Meritie 136-146, 07750 Isnäs Loviisa)
Facebook:
/ronnasinmokitjakokoustilat ja /ronnasinvalinevuokraamo

Ulkoilua luonnossa

Itäisen Suomenlahden kalakannat ovat runsaat. Omatoimisen kalastuksen lisäksi mökkialueelta järjestetään tilauksesta kalastus- ja veneretkiä ryhmille, perheille ja yksin kalastaville turvallisella ja huippuvarustetulla veneellä ammattitaitoisen kalastusoppaan kanssa.

Mantereen puoleinen saaristoluonto tarjoaa rauhallisen ympäristön patikointiin, pyöräilyyn kuin melomiseen merellä. Uimaan pääsee mökkialueella, golf-kentän luona sekä kaupungin uimarannalla saaristomuseon takana.

Sea Golf Rönnäsin kentät Meri (18r) ja Puisto (9r) tarjoavat haasteita ja onnistumisen kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille. Lajista kiinnostuneille järjestetään lyhyitä tutustumispaketteja (1,5-3 h).

Lähialueella ovat kesäisin auki Rönnäsin saaristomuseo, Isnäsin höyrykonemuseo ja Sarvisalon kotiseutumuseo. Kesäkahvilat ja -torit palvelevat Kabbölessä ja Sarvisalossa.

Lue mitä Rönnäsissä tapahtuu nyt


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä