Muutoksia jäsenyydessä

Työpaikan vaihtaminen

Vaihtaessasi työ-/toimipaikkaa ilmoita siitä liitolle välittömästi. Muistathan myös laatia uuden työnantajasi kanssa jäsenmaksun perintäsopimuksen sekä tehdä entisen perintäsopimuksen päättymisilmoituksen. Toimita nämä liittoon viikon kuluessa työ-/toimipaikan vaihdoksesta tai pyydä työpaikkasi yhdysmiestä hoitamaan asia. Yhdysmieheltäsi saat lisätietoja, yhdysmieslista löytyy tästä

Osoitteen-/nimenmuutos

Muistathan ilmoittaa osoitteen-/nimenmuutoksestasi myös liittoon. Muun muassa jäsenlehti Maitotalous postitetaan jäsentietorekisterissä olevaan osoitteeseesi.

Eläkkeelle siirtyminen

Kun jäät eläkkeelle, ilmoita siitä liiton toimistoon. Eläkeläisjäsenten jäsenmaksu vuonna 2014 on 40 euroa 70-vuotiailta ja sitä nuoremmilta eläkeläisjäseniltä. Jäsenmaksulla saa Meijerikalenterin sekä Maitotalous -lehden. Kuulut myös Meijerialan Ammattilaisten vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen piiriin sen vakuutuskauden loppuun, jolloin täytät 70 vuotta. Liitosta lähetetään sinulle maksulappu.

Liiton jäsenkortti on samalla vakuutuskortti. Liiton lomapaikat Mustonen, Levi, Rönnäs ja Ikaalinen ovat käytettävissäsi jäsenhintaan.

Liitto palauttaa jäsenmaksustasi eläkeryhmälle 10 euroa ryhmän toiminnan tukemiseksi. 

Jäsenmaksuvapautus

Asepalvelus, äitiysloma, hoitovapaa, vanhempainvapaa, opiskelu, työttömyys, vuorotteluvapaa tai Kelan pitkäaikainen sairaspäiväraha oikeuttavat jäsenmaksuvapautukseen kyseiseltä ajalta. Muista ilmoittaa näistä välittömästi liittoon.

Ilmoituksen voit tehdä eAsioinnin kautta tai ottamalla yhteyttä liittoon  
jeanette.pitkanen@mvl.fi  tai puh. (09) 615 6611.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä